Matei Vișniec deschide seria Podcasturilor Centrului de Cercetare și Creație Teatrală „Ion Sava”

Personalități marcante ale teatrului, artiști în căutarea noutății teatrale, teme culturale și istoria recentă a scenei, întrebări actuale cu răspunsuri multiple, experiment și inovație, măestrie și meșteșug, acestea vor fi zonele de discuție în care vă vor purta Podcasturile Centrului de Cercetare și Creație Teatrală „Ion Sava”.

Primul invitat este Matei Vișniec. Cu o impunătoare carieră literară atât în poezie, roman sau eseu, el este unul dintre cei mai apreciaţi dramaturgi contemporani pe filieră română și franceză, fiind prezent în programa universitară a mai multor facultăți de teatru, alături de Eugène Ionesco. Piesele scrise de Matei Vișniec au fost traduse și jucate în peste 30 de țări.

Geneza pieselor mele de teatru. Teme și motivații este titlul primului Podcast difuzat vineri, 3 martie 2023, pe canalul de youtube @tnb-tvTeatrulNationalBucuresti, începând cu ora 18:00.

Al doilea Podcast care îl are în centrul atenției pe Matei Vișniec pune accentul pe Avignon și Europa festivalurilor de teatru și va putea fi vizionat de vineri, 10 martie 2023, pe canalul de youtube @tnb-tvTeatrulNationalBucuresti, începând cu ora 18:00.

Fii primul care comentează on "Matei Vișniec deschide seria Podcasturilor Centrului de Cercetare și Creație Teatrală „Ion Sava”"

Lasă un comentariu

Adresa ta de mail nu va fi divulgată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.