VăraTIC: Miniteatru în Amfiteatru

De mâine, 11 iulie, Teatrul Ion Creangă din București își începe stagiunea estivală. Punguța cu doi bani, Pernuța somnoroasă, Amintiri într-o valiză, Pinguinii melomani, Prostia omenească și Fără frică sunt spectacolele lunii iulie în cadrul programului VăraTIC: Miniteatru în Amfiteatru.

Organizat de Primăria Municipiului București prin Teatrul Ion Creangă, în parteneriat cu ARCUB, și găzduit de grădina Casei Eliad (Bd. Mircea Vodă, nr. 5), într-un amfiteatru colorat și primitor, programul VăraTIC: Miniteatru în Amfiteatru se desfășoară în perioada 11 iulie–27 septembrie și le oferă celor mici ocazia reîntâlnirii cu personaje din poveștile preferate. „Astfel, după o perioadă în care spectacolele s-au văzut exclusiv în mediul digital, iar device-urile ne-au ajutat să rămânem conectați, teatrul revine pe scenă: live, cu interpretări pline de energie, cu experiențe care îmbogățesc imaginația și dezvoltă simțul estetic al celor mai tineri spectatori”, precizează organizatorii în comunicatul transmis presei.

Spectacolele sunt programate sâmbăta și duminica, de la ora 10.00 și de la ora 19.00, iar numărul de bilete puse în vânzare este limitat.

Programul lunii IULIE

Sâmbătă, 11 iulie | 10h00 și 19h00: PUNGUȚA CU DOI BANI (3-6 ani)

Duminică, 12 iulie | 10h00 și 19h00: PERNUȚA SOMNOROASĂ (-3 ani)

Sâmbătă, 18 iulie | 10h00 și 19h00: AMINTIRI ÎNTR-O VALIZĂ (2-5 ani)

Duminică, 19 iulie | 10h00 și 19h00: PINGUINII MELOMANI (3-6 ani)

Sâmbătă, 25 iulie | 10h00 și 19h00: PROSTIA OMENEASCĂ (+4 ani)

Duminică, 26 iulie | 10h00 și 19h00: FĂRĂ FRICĂ (3-6 ani)

Siguranța participanților

Pentru siguranța participanților la spectacolele din cadrul stagiunii estivale – atât a publicului, cât și a artiștilor, tehnicienilor și a tuturor celor din echipa de organizare –, programul și spațiul Amfiteatrului VăraTIC au fost gândite în concordanță cu normele și măsurile impuse de autorități pentru a reglementa desfășurarea activităților culturale în condiții de siguranță sanitară (organizarea triajului epidemiologic la intrarea în spațiul amfiteatrului, reducerea numărului de locuri cu respectarea distanțării sociale, dezinfectarea frecventă a suprafețelor și echipamentelor etc.).

Accesul la spectacole

Biletele pentru spectacole sunt disponibile online, pe entertix.ro sau myticket.ro (preț bilet adult – 34,99 lei; preț bilet copil – 27,99 lei) și pot fi achiziționate în pachete de câte 2, 3, respectiv 4 bilete (pentru familii), pentru a permite menținerea unei distanțe de minimum 2 metri între fiecare familie sau grup de spectatori.

Accesul se face cu respectarea Regulamentului de acces și conduită, elaborat de Teatrul Ion Creangă în conformitate cu normele și măsurile aflate în vigoare, în contextul pandemiei SARS-CoV-2. Documentul, care include și detalii despre politica de anulare/reprogramare a spectacolelor în caz de vreme rea, poate fi consultat pe platformele de ticketing Entertix sau Myticket și pe site-ul teatrulioncreanga.ro, în secțiunile Noutăți/Bilete. Nerespectarea regulamentului atrage după sine interzicerea accesului în spațiul Amfiteatrului. 


Fii primul care comentează on "VăraTIC: Miniteatru în Amfiteatru"

Lasă un comentariu

Adresa ta de mail nu va fi divulgată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.