Premieră: Iarna, în regia lui Ion Mircioagă – Unteatru

Un bărbat și o femeie se întâlnesc într-un parc. El e obosit de rutină și face parte dintr-o lume din care sentimentele sunt excluse. Pentru ea, permanenta derivă și a trăi periculos sunt formule de viață. Amândoi au o teribilă nevoie de afecțiune și bâjbâie printre angoase pentru a se găsi. Amândoi se tem de cuvinte și se împleticesc printre ele. Însă frica de cuvinte este doar vârful aisbergului, în adâncimea căruia sunt ascunse teama de sine a celor doi, paralizanta teamă de eșec, omeneasca teamă de durere, normala teamă de moarte dar, mai ales, inexplicabila teamă, teama de a iubi…”

Aceasta este – în câteva rânduri – Iarna, povestea care se joacă astăzi, în premieră, la Unteatru, pe strada Sfinții Apostoli din București. Spectacolul – nerecomandat publicului sub 16 ani – începe la ora 19.00 și este pus în scenă de regizorul Ion Mircioagă, după piesa de teatru cu același nume, scrisă acum 20 de ani de norvegianul Jon Fosse și tradusă în limba română de Carmen Vioreanu. Decorul este realizat de Daniel Tonu, costumele sunt creația Corinei Boboc Giorgiescu, iar din distribuția spectacolului fac parte actorii Iolanda Covaci și Lari Giorgiescu. 


IARNA, de Jon Fosse | Distribuția: Iolanda Covaci și Lari Giorgiescu | Regia: Ion Mircioagă | Decorul: Daniel Tonu | Costumele: Corina Boboc Giorgiescu 

Fii primul care comentează on "Premieră: Iarna, în regia lui Ion Mircioagă – Unteatru"

Lasă un comentariu

Adresa ta de mail nu va fi divulgată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.