La Teatrul Ion Creangă, a început stagiunea 2019–2020

JACK ȘI VREJUL DE FASOLE (regia: Octavian Jighirgiu) - Teatrul Ion Creangă, București | foto: Oana Radu Turcu

ÎmpreLună – „povestea unei călătorii, din centrul Pământului până în înaltul cerului” – este spectacolul cu care s-a deschis, în acest an, noua stagiune a Teatrului Ion Creangă din București. Pus în scenă de regizoarea Cristina Giurgea, împreună cu scenografa Alexandra Constantin și actrițele Andra Mirescu și Oana Bănuță, spectacolul se adresează copiilor sub 3 ani și face parte din programul Educația Timpurie. Teatru pentru 0-3 ani, inițiat de Teatrul Ion Creangă în 2005, în parteneriat cu Centrul de Educație și Devoltare Profesională „Step by Step”.

Alte opt spectacole pentru toate vârstele sunt programate până la sfârșitul acestei luni și se vor juca, la fel ca în stagiunea trecută, la Sala Mică (Str. Biserica Amzei 21-23) și la Sala Rapsodia (Str. Lipscani 53) – Călătorii prin galaxii (regia: Alexandrina Halic), De-a Micul Prinț (regia: Ioana Petre), Jack și vrejul de fasole (regia: Octavian Jighirgiu), Fără frică (regia: Alexandrina Halic), Pernuța somnoroasă (regia: Carmen Palcu Adam și Voicu Hetel), Vrăjitorul din Oz (regia: Phil Willmott), Magia ghicitorilor (un spectacol cu Oliviu Bughiu și Cezar Popescu), Pinguinii melomani (un spectacol de Anca Zamfirescu și Alexandrina Halic).

Biletele sunt disponibile online, pe www.entertix.ro și www.myticket.ro, și la Casa de Bilete a Teatrului Ion Creangă (Piața Amzei 13), iar programul spectacolelor îl puteți afla urmărind pagina noastră de facebook (https://www.facebook.com/timpulcireselor), precum și paginile web ale teatrului (www.teatrulioncreanga.ro / https://www.facebook.com/TeatrulIonCreanga). Hai la teatru! 🙂 

VRĂJITORUL DIN OZ (regia: Phil Willmott) – Teatrul Ion Creangă, București | sursă foto: Teatrul Ion Creangă


DE-A MICUL PRINȚ (regia: Ioana Petre) – Teatrul Ion Creangă, București│foto: Alexandra Jitariuc

Fii primul care comentează on "La Teatrul Ion Creangă, a început stagiunea 2019–2020"

Lasă un comentariu

Adresa ta de mail nu va fi divulgată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.