Festivalul Internațional al Teatrului Contemporan de Animație ImPuls 2019

Copacul – o producție a Teatrului Național pentru Copii din China – este spectacolul care deschide, mâine seară, o nouă ediție a Festivalului Internațional al Teatrului Contemporan de Animație „ImPuls”. Organizat de Primăria Municipiului București prin Teatrul de Animație Țăndărică, în parteneriat cu UNIMA România și ASSITEJ România, festivalul se desfășoară până pe 19 septembrie și se încheie cu un spectacol polonez – Odlot, producție a Teatrului de Animație din Poznan.

Festivalul Internațional al Teatrului Contemporan de Animație „ImPuls” este un festival dedicat publicului de toate vârstele, un eveniment anual ce promovează tendințele contemporane din teatrul vizual și de animație, românesc și străin. În același timp, festivalul se adresează profesioniștilor în domeniu, favorizând comunicarea între artiști și instituții teatrale, precum și schimburile culturale, generând parteneriate și chiar coproducții naționale și internaționale.

Ediția 2019 a festivalului cuprinde spectacole din România, Polonia și China, lansări de carte și ateliere pentru copii, un laborator de dramaturgie contemporană, întâlniri informale între creatorii și consumatorii de artă. Noutatea ediției o constituie #FreeStyle Pupetry, un spectacol concurs în care actori mânuitori se întâlnesc și prezintă numere de animație scurte, juriul fiind format din participanți. Programul complet al festivalului îl puteți găsi atât pe site-ul Teatrului de Animație Țăndărică (www.teatrultandarica.ro), cât și pe Timpul cireșelor (www.timpulcireselor.ro), inclusiv pe paginile noastre de Facebook. Hai la teatru! Hai la festival! 🙂 

MIGRAAAANȚI (regia: Cristian Pepino) – Teatrul de Animație Țăndărică, București


ODLOT – Teatrul de Animație din Poznan (Polonia)

Fii primul care comentează on "Festivalul Internațional al Teatrului Contemporan de Animație ImPuls 2019"

Lasă un comentariu

Adresa ta de mail nu va fi divulgată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.