TIC PITIC – Zilele Small Size 2019

Dacă e ultimul weekend din ianuarie, e și TIC PITIC – Zilele Small Size. A cincea ediție a festivalului de teatru dedicat copiilor până în șase ani începe astăzi (25 ianuarie), la ora 18.00, cu spectacolul Pe mărimea mea. Organizat de Primăria Capitalei, prin Teatrul Ion Creangă, evenimentul se încheie duminică, pe 27 ianuarie, și promovează importanța și beneficiile Educației timpurii prin intermediul teatrului.

Dedicat copiilor de vârstă mică (sub șase ani), TIC PITIC – Zilele Small Size se desfășoară la Sala Mică a Teatrului Ion Creangă (Str. Biserica Amzei, 21-23), aceasta devenind, pentru trei zile, un spațiu numai bun de explorat pentru micuții care fac acum primii pași în sala de spectacole.

Însoțiți de părinți sau bunici, copiii vor avea ocazia să vadă spectacole concepute special pentru TICpitici, de la bebeluși la preșcolari. Printre producțiile programate în acest weekend, se numără trei titluri din repertoriul Teatrului Ion Creangă – ÎmpreLună (regia: Cristina Giurgea), Călătorii prin galaxii (regia: Alexandrina Halic) și Pe mărimea mea (o premieră a lunii decembrie 2018, în regia Cristinei Giurgea și a lui Andrea Buzzetti), dar și un spectacol produs de Asociația MiniReactor din Cluj-Napoca – Bucătăria familiei Balaur, în regia Deliei Gavlițchi.

Anul acesta, TIC PITIC – Zilele Small Size ne propune și un atelier muzical interactiv – Ding! Cum se nasc sunetele?. Coordonat de muzicianul Radu Mihalache și de actrița Carmen Palcu Adam, și realizat împreună cu actrițele Andreea Gaica și Oana Bănuță, atelierul se adresează copiilor sub trei ani și are loc sâmbătă, pe 26 ianuarie, între 11.00-11.40. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile, iar înscrierea se face pe adresa de e-mail: contact@teatrulioncreanga.ro.

TIC PITIC – Zilele Small Size este un eveniment organizat anual, în ultimul weekend din luna ianuarie, și se desfășoară simultan în mai multe orașe din lume, în cadrul proiectului internațional Small Size, Performing Arts for Early Years

Biletele pentru spectacole se pot achiziționa online, pe www.entertix.ro și www.myticket.ro, sau de la Casa de Bilete a Teatrului Ion Creangă (tel: 0767 934 374).  


Program TIC-PITIC – Zilele Small Size | 25-27 ianuarie 2019

Vineri, 25 ianuarie / 18h00

PE MĂRIMEA MEA

(regia: Cristina Giurgea și Andrea Buzzetti)

Teatrul Ion Creangă, București 3-6 ani

Sâmbătă, 26 ianuarie / 11h00

DING! CUM SE NASC SUNETELE?

Atelier muzical interactiv -3 ani

Sâmbătă, 26 ianuarie / 18h00

BUCĂTĂRIA FAMILIEI BALAUR

(regia: Delia Gavlițchi)

Asociația MiniReactor, Cluj-Napoca 3-6 ani

Duminică, 27 ianuarie / 11h00

ÎmpreLună

(regia: Cristina Giurgea) 

Teatrul Ion Creangă, București -3 ani

Duminică, 27 ianuarie / 18h00

CĂLĂTORII PRIN GALAXII

(regia: Alexandrina Halic)

Teatrul Ion Creangă, București 4-6 ani 
Fii primul care comentează on "TIC PITIC – Zilele Small Size 2019"

Lasă un comentariu

Adresa ta de mail nu va fi divulgată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.