Premieră la Teatrul Ion Creangă din București: Eliza visează

Când Eliza adoarme, „lumile se-ntorc cu susul în jos: există cercei cu fistic și pajiști din alune, și există chiar și-un Stăpân, maestru-vrăjitor al imaginației, care construiește vise cu ajutorul spiridușilor lui, Visorogii. Din când în când, apar în somn colțuri întunecate, umbre care fâșnesc, trosnesc, mârâie și hârâie. Atunci, Eliza se sperie. Dar și mama e în vis, iar puterea bună poate fi adusă înapoi oricând, de unde cu gândul n-ai gândi.”

Luna decembrie începe cu o premieră, la Teatrul Ion Creangă din București – Eliza visează. Pus în scenă de Florin Fieroiu (regie și coregrafie), împreună cu Corina Grămoșteanu (scenografie) și Vlaicu Golcea (muzică și sound design), după un scenariu de Mihaela Michailov, spectacolul se adresează copiilor peste 5 ani și „brodează cu delicatețe granița dintre vis și realitate, punând, pe înțelesul copiilor, o serie de întrebări care nu și-au găsit răspunsuri clare nici în lumea adulților.”

Spectacolul – din distribuția căruia fac parte actorii: Eliza Teofănescu, Marius Nănău, Ilinca Atanasiu, Gabi Costin/Voicu Hetel, Andra Mirescu, Denis Hanganu, Idris Clate, Mădălina Dorobanțu și Nicolae Dumitru – se joacă în premieră astăzi, de la ora 18.00, la Sala Rapsodia (Str. Lipscani, nr. 53). Alte trei reprezentații sunt programate pe 4 și 7 decembrie, de la ora 10.00, și pe 9 decembrie, de la ora 11.00. Biletele sunt disponibile online, pe entertix.ro și myticket.ro, sau la Casa de Bilete a Teatrului Ion Creangă, ce va fi deschisă la Sala Rapsodia, cu o jumătate de oră înainte de începerea spectacolului. 
Hai la teatru! 🙂 


Fii primul care comentează on "Premieră la Teatrul Ion Creangă din București: Eliza visează"

Lasă un comentariu

Adresa ta de mail nu va fi divulgată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.