La București, începe Festivalul ”Teatru, stradă și copil”

Marți, pe 22 mai, Teatrul Țăndărică intră în Stagiunea de vară. Până pe 23 septembrie, spectacolele se joacă atât la sediul teatrului bucureștean din Piața Lahovari, cât și la Teatrul Itinerant Țăndărică, amplasat în parcurile Sebastian, Lumea Copiilor și Carol I, în cadrul unei noi ediții a Festivalului ”Teatru, stradă și copil”.

Organizat cu sprijinul Primăriei Capitalei, sub forma unui eveniment dedicat copilului și întregii familii, al cărui motto este: Fă ceva diferit! Du un copil la teatru azi!, programul estival al Teatrului de Animație Țăndărică se desfășoară în trei etape și cuprinde spectacole din repertoriul actual al trupei, spectacole invitate, ateliere de teatru pentru copii, dar și întâlniri și workshop-uri destinate profesioniștilor în domeniu.

Prima etapă a Festivalului ”Teatru, stradă și copil” din acest an este programată în perioada 22 mai – 17 iunie, timp în care Teatrul Itinerant Țăndărică va fi așezat în Parcul Sebastian din sectorul 5. Între 23 iunie și 22 iulie, Teatrul Itinerant Țăndărică se mută în Parcul Lumea Copiilor din sectorul 4, aceasta fiind a doua etapă a festivalului, în timp ce a treia și ultima parte va avea loc în perioada 1-23 septembrie, când Teatrul Itinerant Țăndărică va fi amplasat în Parcul Carol I, tot în sectorul 4 al Bucureștiului.

Festival anual, inclus în programul Stagiunea de vară, Festivalul ”Teatru, stradă și copil” pleacă de la conștientizarea unei nevoi: educarea copiilor prin artă, dar și deplasarea teatrului în cartierele bucureștene, acolo unde cei mici – și nu doar ei – nu au acces la spectacole de teatru. Așa a apărut Teatrul Itinerant Țăndărică, un proiect unic în peisajul teatral local și regional, lansat de Primăria Municipiului București prin Teatrul de Animație Țăndărică.
Hai la teatru! Hai la Festivalul ”Teatru, stradă și copil”! 🙂

MOTANUL ÎNCĂLȚAT | Regia: Cristian Pepino – Teatrul de Animație Țăndărică, București | Foto: Teatrul Țăndărică


Fii primul care comentează on "La București, începe Festivalul ”Teatru, stradă și copil”"

Lasă un comentariu

Adresa ta de mail nu va fi divulgată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.