De pe glie! – Puppet Slam în PRIMĂVARA TEATRULUI pe Timpul cireșelor

Pe 26 aprilie, Clubul Țăranului – de la Muzeul Țăranului Român din București – a găzduit prima ediție a unui eveniment inedit: De pe glie! – Puppet Slam.

Inițiat de Ana Crăciun-Lambru, artist păpușar, actriță și regizoare, și organizat în parteneriat cu Clubul Țăranului, evenimentul se adresează deopotrivă publicului larg și artiștilor independenți din teatrul românesc de animație.

Prima ediție, de care s-au bucurat spectatori de toate vârstele, a adus laolaltă actori și regizori din teatrul de păpuși și marionete, dar și din teatrul de improvizație, și a oferit publicului încântătoare momente de mânuire, fragmente din spectacole, chiar și un scurt film cu păpuși, într-o atmosferă caldă și prietenoasă.

Ana Crăciun-Lambru, Lavinia Pop-Coman, Ana Maria Cucută, Mona Toncu, Dan Codreanu, Dan Miron, Andrei Bratu, George Simian și Bogdan Tudor Pelerin sunt artiștii care au animat prima seară de teatru de păpuși, la De pe glie! – Puppet Slam. Stați cu ochii pe eveniment și pe Clubul Țăranului! Mai vine o ediție. În mai.
Hai la teatru! 🙂

Fii primul care comentează on "De pe glie! – Puppet Slam în PRIMĂVARA TEATRULUI pe Timpul cireșelor"

Lasă un comentariu

Adresa ta de mail nu va fi divulgată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.