Magic Library la Noaptea Cărților Deschise

Editura Litera ne dă din nou întâlnire la Noaptea Cărților Deschise. A șasea ediție a celui mai cunoscut eveniment de încurajare a lecturii are loc luni, pe 23 aprilie, în Piața Sfântul Anton din Centrul istoric al Bucureștiului și începe la ora 19.00.

Organizată anual cu ocazia Zilei Internaționale a Cărții și a Drepturilor de Autor, Noaptea Cărților Deschise a conturat în timp o comunitate impresionantă de cititori. Împreună cu aceștia Editura Litera își propune să așeze, în acest an, ”carte lângă carte pentru a construi cea mai frumoasă și mai mare bibliotecă urbană în aer liber”.

Designul bibliotecii este unul deosebit, se anunță în comunicatul evenimentului, fiind realizat în parteneriat cu organizatorii Festivalul Awake, cei care au amenajat, anul trecut, Forest Library, biblioteca de pe Domeniul Teleki din Gornești (județul Mureș), unde participanții la prima ediție a festivalului au putut citi din cărțile Editurii Litera.

Ficțiune și non-ficțiune, cărți de colorat pentru adulți, cărți pentru copii și adolescenți, titluri și autori din toate colecțiile Litera, iată ce vom găsi pe rafturile Magic Library la Noaptea Cărților Deschise. Iar cine dorește să doneze un volum din propria bibliotecă va primi din partea organizatorilor o carte nouă.

Anul acesta, se anunță și o premieră la Noaptea Cărților Deschise. Evenimentul continuă și după 23 aprilie. Până miercuri, 25 aprilie, ora 24.00, sunt programate și alte evenimente dedicate cititorilor de toate vârstele: ateliere de lectură pentru copii, ateliere de colorat pentru cei mici, dar pentru adulți, precum și lecturi publice. Hai la Noaptea Cărților Deschise! Fă-ți timp pentru lectură! 🙂


Fii primul care comentează on "Magic Library la Noaptea Cărților Deschise"

Lasă un comentariu

Adresa ta de mail nu va fi divulgată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.