Istorii cu pălării, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu

Atelierele cunoașterii continuă! Mâine, 10 martie, Humanitas Junior ne invită din nou la Istorii cu pălării, ”un atelier comico-științific pentru pasionații de călătorii prin istoria lumii”. Dedicat copiilor peste 9 ani, modulul este pregătit de actorul Voicu Hetel de la Teatrul Ion Creangă, după atlasul Timeline. O călătorie prin istoria lumii, publicat la Editura Humanitas, în colecția de carte pentru copii și adolescenți. Evenimentul începe la ora 11.30, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu.

Atlasul Timeline. O călătorie prin istoria lumii ”deschide o panoramă splendidă pentru cei mici și cei mari. Îi ajută să privească în trecut și să descopere istoria lumii de la Big Bang până în zilele noastre, într-o serie de desene minunate: de la dinozauri la aventura spațială, de la egipteni și romani la huni și vikingi, de la cavalerii medievali până la marii exploratori. Cititorii vor afla, de asemenea, o mulțime de informații interesante despre marii războinici și artiștii celebri, gânditorii greci, apariția scrisului, dinastiile Chinei antice, Vestul Sălbatic, războaiele mondiale, epoca Flower Power și multe altele”. 

Accesul la eveniment este gratuit, înscrierea se face pe baza unei rezervări prealabile pe www.eventbook.ro. Pe durata atelierului, cei care vor achiziționa atlasul Timeline vor beneficia de o reducere de 30% din prețul afișat. Fă-ți timp pentru lectură! 🙂

 

Fii primul care comentează on "Istorii cu pălării, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu"

Lasă un comentariu

Adresa ta de mail nu va fi divulgată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.