MINI FEST – zilele teatrului pentru cei mai mici spectatori, la Oradea

OMULEȚ / Regia: Delia Gavlițchi - Trupa Arcadia a Teatrului Regina Maria, Oradea / foto: Remus Toderici

„Artele nu țin cont de vârstă, ci de curiozitate!”
Cu acest motto, Trupa Arcadia a Teatrului Regina Maria din Oradea ne invită, în acest sfârșit de săptămână, la MINI FEST – zilele teatrului pentru cei mai mici spectatori.

Organizat în parteneriat cu Teatrul Ion Creangă din Bucureşti, între 26 și 28 ianuarie, MINI FEST este un eveniment dedicat copiilor între 0 și 6 ani, ce are drept scop promovarea importanței și beneficiilor Educației Timpurii prin teatru. Programul celei de-a doua ediții a mini-festivalului orădean cuprinde povești senzoriale create pentru cei mici dintre spectatori, dar și activități conexe, dedicate adulților, părinți, bunici sau profesioniști în domenii de activitate ce au în vedere educația tinerei generații, lumea copilului în primii săi ani de viață. Toate activitățile MINI FEST-ului vor avea loc în Sala Studio Arcadia, iar programul spectacolelor – susținute de Trupa Arcadia și Trupa Lilliput a Teatrului Szigligeti – este afișat mai jos.

MINI FEST – zilele teatrului pentru cei mai mici spectatori se înscrie într-o amplă rețea de evenimente organizate anual, în ultimul weekend al lunii ianuarie, ca parte a activității extinse a proiectului internațional Small size, performing arts for early years, finanțat prin Programul Europa Creativă (2014-2020). Lansat în anul 2015, conceptul a fost implementat în numeroase orașe din întreaga lume, activitățile fiind organizate și prezentate simultan, alcătuind astfel un eveniment mondial unic. Oradea a intrat pe harta acestui eveniment internaţional anul trecut, datorită parteneriatului de mentoring încheiat între Teatrul Regina Maria şi Teatrul Ion Creangă, instituție ce organizează anul acesta a IV-a ediție a festivalului TIC PITIC – Zilele Small size, în aceeași perioadă (26-28 ianuarie), în cadrul aceluiași proiect internațional. Hai la teatru! 🙂


MINI FEST – zilele teatrului pentru cei mai mici spectatori / Programul evenimentului
Vineri, 26 ianuarie / ora 17:00
OMULEȚ (Trupa Arcadia)
+2 ani

Spectacolul este organizat în parteneriat cu Clubul Lions Oradea și susținut pentru copiii din familiile asistate de Administraţia Socială Comunitară Oradea (ASCO)

Sâmbătă, 27 ianuarie / ora 11:00 și ora 17:00
OMULEȚ (Trupa Arcadia)

Duminică, 28 ianuarie / ora 11:00
MÂNUȚE ȘI PICIORUȘE / KEZES LÁBAS (Trupa Lilliput)
-3 ani

Duminică, 28 ianuarie / ora 17:00
MIC SAU MARE? (Trupa Arcadia)
-3 ani


Fii primul care comentează on "MINI FEST – zilele teatrului pentru cei mai mici spectatori, la Oradea"

Lasă un comentariu

Adresa ta de mail nu va fi divulgată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.