Maratonul păpușilor în vacanța copiilor, la Teatrul Colibri din Craiova

Fabrica de povești este locul în care copiii se pot bucura din nou de o vacanță creativă. Alături de ei, vor fi actorii Alla Cebotari, Ionica Dobrescu, Adriana Ioncu, Cosmin Dolea și Daniel Mirea. Ei sunt cei care vor deschide, de această dată, porțile fabricii și îi vor îndruma pe juniori în lumea teatrului de animație.

Între 5 și 9 februarie, Teatrul pentru Copii și Tineret ”Colibri” din Craiova organizează ateliere de teatru interactiv pentru copii de toate vârstele. Programate în trei serii, a câte 50 de minute fiecare, atelierele se desfășoară la Sala Studio, între orele 10.00 și 13.00, după programul de mai jos.

Un bilet pentru un atelier costă 5 lei/persoană și poate fi achiziționat de la Agenția Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10.00-13.00 şi 16.00-19.00, iar duminica, în intervalul orar 10.00-13.00. Nu există limită de locuri și sunt invitați să participe la ateliere copii de orice vârstă.
Hai la teatru! Hai la Fabrica de povești! 🙂

*
Maratonul păpușilor în vacanța copiilor – program

Luni, 5 februarie & Miercuri, 7 februarie / 10.00-13.00
Exerciții – poezii pentru cei mai mici copii
Coordonatori: Ionica Dobrescu și Daniel Mirea

Cu ajutorul păpușilor, cei doi actori îi vor învăța pe copii tehnici de rostire și pronunție și, de asemenea, îi vor învăța să se exprime prin poezie, pe ritmul muzicii și prin improvizație. Atelierul este organizat în trei serii, a câte 50 de minute fiecare.

Marți, 6 februarie & Vineri, 9 februarie / 10.00-13.00
Întâlnire cu povestea – teatru interactiv
Coordonatori: Adriana Ioncu și Cosmin Dolea

Actorii vor media întâlnirea copiilor cu păpușile care spun povești la teatru, le vor dezvălui celor mici câte ceva din tainele mâinuirii și îi vor însoți în călătoria magică prin lumea poveștilor–spectacol. Atelierul este organizat în trei serii, a câte 50 de minute fiecare.

Joi, 8 februarie / 10.00–13.00
Dansul zodiilor
Coordonator: Alla Cebotari

Muzică, ritm, cunoaștere, curiozități legate de sistemul solar, ghicitori în care protagoniste sunt planetele, toate acestea vor da contur acestui atelier coordonat de actrița Alla Cebotari. Atelierul este organizat în trei serii, a câte 50 de minute fiecare.


Fii primul care comentează on "Maratonul păpușilor în vacanța copiilor, la Teatrul Colibri din Craiova"

Lasă un comentariu

Adresa ta de mail nu va fi divulgată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.