La Sibiu, reîncep Gong-atelierele

De joi, 11 ianuarie, Teatrul Gong din Sibiu redeschide atelierele de creație pentru copii între 6 și 10 ani. ”Omuleți de zăpadă” este atelierul de joi, programat pe 11 și pe 18 ianuarie, de la ora 18.00. Coordonat de Claudia Benchea, acesta este un atelier de creație în care cei mici descoperă diferite materiale textile și lucrează cu ele, aflând totodată și câte ceva ”din culisele” teatrului de animație, cum se face o păpușă sau o marionetă, de exemplu, ori cum se construiește decorul pentru un spectacol.

Atelierul de sâmbătă – ”Povești de iarnă” – începe pe 13 ianuarie, programat fiind de la ora 10.00, dar și de la ora 12.00. Într-un mic teatru de păpuși – pe care fiecare copil va învăța să și-l construiască singur și căruia va afla cum să îi dea și viață – ”se va naște” o poveste de vacanță. Aceasta este ideea de la care pleacă atelierul de creat povești, coordonat de Diana Ribana.

Numărul de locuri este limitat (10 copii/atelier), iar înscrierile se fac pe baza biletelor cumpărate exclusiv de la sediul Teatrului Gong, din Str. Alexandru Odobescu, nr. 4. Un bilet costă 14 lei și poate fi achiziționat miercuri, joi și vineri, între orele 11 și 18, sâmbăta, între orele 10 și 18, sau duminica, între orele 10 și 14.
Hai la teatru! Hai la Gong-ateliere! 🙂

sursă foto: Teatrul Gong

Fii primul care comentează on "La Sibiu, reîncep Gong-atelierele"

Lasă un comentariu

Adresa ta de mail nu va fi divulgată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.