Întâlniri la MNLR: Catrina și Marele Domn-Somn

Cică există pe lume niște făpturi fermecate și prietenoase care iubesc copii și știu să se joace cu ei chiar și după ora de culcare. Și că ele s-ar numi Marele Domn-Somn, Somnica-Domnica și Pui de Somn.

Sâmbătă, pe 27 ianuarie, Muzeul Național al Literaturii Române (MNLR) ne invită cu mic, cu mare la prezentarea volumului Catrina și Marele Domn-Somn, apărut la Editura Cartier, în colecția de carte dedicată copiilor. Este o poveste scrisă de Alina Purcaru și ilustrată de Mihaela Paraschivu, ”o poveste pentru toți, dar mai ales pentru cei care visează că joaca nu se termină niciodată. Nici măcar atunci când se lasă întunericul”.

Parte a proiectului Copiii vin la Muzeul Naţional al Literaturii Române, organizat de Primăria Municipiului București prin MNLR, evenimentul de sâmbătă începe la ora 11.00 și are loc la sediul instituției din Str. Nicolae Crețulescu, nr. 8. El va fi moderat de scriitorul Vasile Ernu și se desfășoară în prezența celor două autoare: scriitoarea Alina Purcaru și ilustratoarea Mihaela Paraschivu.
Fă-ți timp pentru lectură! 🙂 

Fii primul care comentează on "Întâlniri la MNLR: Catrina și Marele Domn-Somn"

Lasă un comentariu

Adresa ta de mail nu va fi divulgată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.