În București și Piatra Neamț, ”E Ora de Păpuși! It`s Puppet Time!”

Pe soare sau ninsoare, vreme bună sau ne-bună, actrița Ana Crăciun-Lambru ne invită din nou la spectacol. E Ora de Păpuși! It’s Puppet Time! este o poveste pentru întreaga familie, un spectacol vesel și interactiv, construit cu imaginație, umor și cu păpuși de multe feluri, de la marionetă la păpușa cu tijă și la păpușa mănușă, care ne duc ușor-ușor, prin jocul și istorioarele lor, în lumea teatrului de animație.

Storki și Noki, două marionete prietene, nedespărțite și dansatoare iscusite, Tigruț, ”un acrobat neînfricat până la primul salt” și Mot, marmota prietenoasă, dar cam somnoroasă, sunt protagoniștii acestui spectacol care se joacă sâmbătă, pe 27 ianuarie, de la ora 11.00, la Puro&Bio, în București (Str. Ion Câmpineanu, nr. 20).

Peste alte două săptămâni, altfel spus, sâmbătă, pe 10 februarie, de la ora 10.00, spectacolul Anei Crăciun-Lambru poate fi văzut și la Piatra Neamț, găzduit fiind de această dată de Teatrul Pelerin (Str. Mihai Viteazul, nr. 19). Hai la teatru! E Ora de Păpuși! It`s Puppet Time! 🙂

Fii primul care comentează on "În București și Piatra Neamț, ”E Ora de Păpuși! It`s Puppet Time!”"

Lasă un comentariu

Adresa ta de mail nu va fi divulgată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.