Domnișoara Poimâine și Joaca de-a Timpul la Apollo111

DOMNIȘOARA POIMÂINE ȘI JOACA DE-A TIMPUL / Regia: Antoaneta Zaharia - Momolino Teatru și Povești pentru Copii

În acest weekend, Momolino Teatru și Povești pentru copii ne invită la spectacol: Domnişoara Poimâine şi Joaca de-a Timpul. Inspirat de cartea cu același nume – scrisă de Adina Rosetti, ilustrată de Cristiana Radu și publicată de Curtea Veche Publishing în 2014 –, spectacolul este unul muzical, hazliu, interactiv și se adresează copiilor între 3-10 ani. Și – foarte important! – se joacă duminică, pe 7 ianuarie, de la ora 11.00, la Teatrul Apollo111 din Clădirea Universul de pe Str. Ion Brezoianu, nr. 23-25.

Este un spectacol – aflăm din prezentarea Momolinilor 🙂 – pentru toți copiii care îşi pun întrebări despre timp, pentru cei care vor neapărat să afle „de ce azi e azi şi cum se transformă în mâine“, dacă „a trecut ieri sau urmează să vină“ sau „ce-i aia poimâine şi de ce nu vine mai repede“.

Domnul Azi şi bătrâna doamna Ieri, Domnişoara Poimâine, Clara, Mama, vrăjitoarea Niciodată sunt personajele care îşi dau întâlnire în această poveste amuzantă, ”în care timpul începe să curgă mai repede ca de obicei, aşa cum fantazează toţi copiii când sunt mici şi nerăbdători să crească mai repede.”

Din distribuţia spectacolului fac parte: Antoaneta Zaharia, Ioana Flora și Mihaela Velicu, trei actriţe talentate şi îndrăgite de copii, pe care le-aţi mai văzut poate și în alte spectacole ale companiei: Ziua în care a fugit somnul, Nică şi poveştile sale sau Aventurile lui Hermann. Muzica – 100% originală, creată special pentru fiecare personaj al poveştii – este compusă şi orchestrată de Nina Neagu, artist şi profesor de muzică la RockSchool RO, decorurile şi costumele poartă semnătura Doinei Pop, iar regia îi aparține Antoanetei Zaharia.
Nu pierde Joaca de-a Timpul! Hai la teatru! 🙂

Fii primul care comentează on "Domnișoara Poimâine și Joaca de-a Timpul la Apollo111"

Lasă un comentariu

Adresa ta de mail nu va fi divulgată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.