Ateliere de creație și recreație pentru copii, la Teatrul Arlechino din Brașov

Vine iar vacanța! Mai scurtă, ce-i drept, și numai cât să respirăm un pic între cele două semestre. La teme nu ne vom gândi, în schimb, de la joacă nu putem lipsi. Și… de-a ce să ne jucăm? Chiar așa! De-a ce să ne jucăm?

Între 5 și 9 februarie, Teatrul Arlechino din Brașov ne propune Rețetarul de teatru. Facem teatru mititel, folosind un degețel. Este vorba de primul modul din programul activităților pentru cei mici, organizate de teatrul brașovean în Arlechino Atelierul de Creație și Recreație. Modulul I se adresează copiilor peste 5 ani și este coordonat de actorii Adrian Iuga, Marius Stroe, Eliza Muraru, Petronela Rujan, Erika Mihaly, Manuela Zaharie, Adrian Dobrescu, Florența Vătavu, cărora li se alătură și Tunde Kovacs, artist plastic și sculptoriță de păpuși.

Lucrul în atelierul de creație și recreație se desfășoară în două grupe, a câte zece copii, iar la final, fiecare va primi o diplomă de participare și își va lua acasă păpușa realizată în cadrul atelierului.

Modulul complet costă 120 de lei, pentru fiecare copil înscris, iar pentru o zi de atelier se plătesc 25 de lei/copil participant. Grupa I va lucra zilnic între orele 10.00 și 11.30, grupa a II-a fiind programată între 12.00 și 13.30. Termenul limită pentru completarea formularului de înscriere și achitarea taxei este 1 februarie, iar informațiile suplimentare se obțin la numărul de telefon 0268 475243.
Hai la teatru! 🙂

 

Fii primul care comentează on "Ateliere de creație și recreație pentru copii, la Teatrul Arlechino din Brașov"

Lasă un comentariu

Adresa ta de mail nu va fi divulgată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.