Copacul cu cărți – lectură în natură

Până pe 27 august, bucureștenii sunt invitați să se bucure de lectură și natură, la Copacul cu cărți. Unul se găsește în Parcul Lumea Copiilor din sectorul 4, celălalt se află în Parcul Alexandru Ioan Cuza din sectorul 3.

Copacul cu cărți este un eveniment organizat anual de Primăria Municipiului București prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție. Practic, o zonă dintr-un parc bucureștean, în care găsești fotolii puf, hamace și pături de stat pe iarbă, este transformată într-un spațiu dedicat în totalitate lecturii în aer liber. Accesul la cărți pentru toate vârstele, reviste și publicații de specialitate din mai toate domeniile este gratuit, iar programul este următorul: de luni până joi, Copacul cu cărți este ”deschis” între orele 17.00 și 22.00, în timp ce vineri, sâmbătă și duminică, poți să te bucuri de lectură în natură între orele 11.00 și 22.00. Tot în weekend, programul – pe care îl găsiți mai jos 🙂 – se diversifică cuprinzând numeroase ateliere și activități pentru copii, proiecții de filme ori concerte.

Copacul cu cărți 2017 este a IV-a ediție a acestui eveniment care îi îndeamnă pe bucureșteni să descopere sau să redescopere plăcerea cititului în natură. Aceasta a început în prima lună de vară, Copacul fiind ”plantat” mai întâi în Parcul Herăstrău (2-18 iunie), pe peluza Baba Dochia de la intrarea Charles de Gaulle. Între 1 și 16 iulie, Copacul a fost ”replantat” în Parcul Circului, dar și în Parcul Izvor, mutându-se acum în alte două mari locuri de joacă și de promenadă ale Bucureștiului – Parcul Lumea Copiilor și Parcul Alexandru Ioan Cuza –, spre bucuria iubitorilor de cărți. Fă-ți timp pentru lectură! 🙂


Fii primul care comentează on "Copacul cu cărți – lectură în natură"

Lasă un comentariu

Adresa ta de mail nu va fi divulgată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.