Mașini 3 a intrat în cursa filmelor verii

După succesul primelor două producții ale seriei MașiniCars (2006) și Cars 2 (2011), regizate de John Lasseter –, studiourile de animație Pixar au lansat luna trecută Cars 3/Mașini 3, o continuare a aventurilor cu personaje pe patru roți și, totodată, filmul de debut al regizorului Brian Fee.

Distribuit la noi de Forum Film România, Cars 3/Mașini 3 a avut premiera pe 16 iunie și este povestea unui veteran: Fulger McQueen. Depășit de noua generație de bolizi ultrarapizi, celebrul Fulger McQueen se trezește ținut pe tușă într-un sport fără de care nu poate trăi. Și totul se întâmplă în urma unui accident. Dar McQueen își dorește nespus de mult să se întoarcă în cursă și să demonstreze – în amintirea primului său mentor, Doc Hudson –, că Numărul 95 nu se dă bătut și are întotdeauna loc în Cupa Piston. O va face, renunțând însă la principii învechite și acceptând strategia unei tehniciene tinere, Cruz Ramirez, și ea doritoare de victorie.

Cars 3/Mașini 3 este deci o animație – pentru întreaga familie – ce rulează deja pe marile ecrane din România, fiind unul dintre cele mai așteptate filme ale verii. Este o poveste despre perseverență și înțelepciunea de a accepta sfatul unui profesionist, la momentul potrivit. Iar mesajul e simplu și pozitiv: când îți dorești ceva cu adevărat trebuie să mergi înainte, dar să înveți să faci față provocărilor. Hai la film! 🙂

Fii primul care comentează on "Mașini 3 a intrat în cursa filmelor verii"

Lasă un comentariu

Adresa ta de mail nu va fi divulgată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.