Kids Fashion Week

În acest final de săptămână, Asociația Culturală Dominium ne invită la Kids Fashion Week, singurul festival de modă pentru copii din România, recunoscut de Federația Română de Design Vestimentar și Accesorii. A doua ediție a evenimentului – realizat în colaborare cu Teatrul Excelsior din București și cu sprijinul Poliției Române – se va desfășura pe 10 și 11 iunie, începând cu ora 19.00, la Teatrul Excelsior, și va fi prezentată de actrița Ștefania Dumitru (Spiridușul Piciulică) și elevii Școlii de Actorie ”Ion Lucian”.

Cei prezenți vor putea urmări ultimele trenduri în materie de modă pentru copii, prezente în colecțiile: Cătălin Botezatu Kids, Miau Kids by Clara Rotescu, Wonder Lolita Kids by Maria Simion, Aioffe Clothing, Ambra Design by Cristina Iacomi, Nanos, Nicoleta Negură, Baby Club by Silvia, Mirela Diaconu, Brinelli, Baby Gajac by Bianca Ioniță, Adelita’s, Basic by Stephan Pelger for Kids și Răzvan Ciobanu. Catwak-ul Kids Fashion Week 2017 a fost realizat cu participarea arhitectului Laurențiu Paicu, iar decorurile sunt semnate de artista plastică Ioana Creangă. Evenimentul, ne mai informează organizatorii, va cuprinde și momente artistice susținute de tenorul Bogdan Mihai, cântăreața Emilia Muşală și Corurile Cantus Mundi.

Kids Fashion Week este marcă înregistrată a Asociației Culturale Dominium, fiind singurul eveniment de fashion pentru copii organizat în România, care va transforma – timp de două zile – Bucureștiul în capitala modei pentru copii. În această a doua ediție a Kids Fashion Kids, organizatorii și-au propus să îmbine fashion-ul cu generozitatea. Astfel, la finalul festivalului va fi organizată o licitație cu ținute pentru copii donate de către designerii și brandurile participante. Suma obținută în urma acestei licitații va fi donată Fundației Filantropice Metropolis și are menirea de a veni în întâmpinarea copiilor defavorizați, organizatorii urmărind ca, printr-un astfel de eveniment, să intensifice implicarea persoanelor publice, a companiilor, precum și a organizatorilor de evenimente în viața copiilor defavorizați și a fundațiilor filantropice. 

Accesul la eveniment se va face pe bază de bilet achiziționat online de pe site-ul www.bilet.ro sau de la casieria Teatrului Excelsior, costul unui bilet fiind de 35 lei. Hai la Teatrul Excelsior! Hai la Kids Fashion Week! 🙂

Fii primul care comentează on "Kids Fashion Week"

Lasă un comentariu

Adresa ta de mail nu va fi divulgată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.