Hai la Ora de povești!

Anul trecut, pe 6 februarie, Biblioteca Metropolitană București (BMB) lansa Ora de povești, un proiect pentru copii între 3 și 6 ani, pe cât de educativ, pe atât de distractiv. În prima sâmbătă din fiecare lună, copiii, însoțiți de părinți sau de bunici, erau invitaţi la cea mai apropiată bibliotecă de casă (filială a BMB) să asculte poveşti în lectura unor scriitori, actori, cântăreţi sau bloggeri cunoscuți publicului larg. Conform inițiatorilor săi, proiectul a avut un impact extraordinar, reunind în aceste întâlniri peste 2150 de copii și 100 de povestitori. Așa că, în 2017, Ora de povești merge mai departe, iar bibliotecile de cartier se transformă, din nou, în locuri de spus și de ascultat povești.

Anul acesta, Ora de povești se desfășoară în două etape: februarie-iunie și octombrie-decembrie, în 16 filiale ale Bibliotecii Metropolitane București, iar întâlnirile au loc sâmbăta, prima dintre ele fiind programată chiar în acest weekend. Și la această ediție, scriitori, artiști, profesori sau bibliotecari îndrăgostiți de povești îi invită pe cei mici să participe la un exercițiu de imaginație care îi ajută să își dezvolte abilitățile de comunicare, să interacționeze mai ușor cu copiii de vârstă apropiată și să își facă prieteni.

Deci, așadar, prin urmare…, sâmbătă, pe 4 februarie, de la ora 11.00, poftiți la Ora de povești! 9 povestitori au pregătit 9 povești și vă așteaptă în 9 biblioteci din capitală. Cine sunt ei, ce povești au ales și care sunt filialele BMB care vor găzdui această primă întâlnire aflați de pe pagina noastră de Facebook (www.facebook.com/timpulcireselor). Hai la bibliotecă! 🙂

Fii primul care comentează on "Hai la Ora de povești!"

Lasă un comentariu

Adresa ta de mail nu va fi divulgată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.