Miercuri, respirăm cu… Prințesa urbană

Dacă Miercuri, respirăm, sâmbătă ne facem timp pentru o lansare de carte. Despre ce este vorba? Despre primul roman al scriitoarei Ioana Chicet-Macoveiciuc, cunoscuta autoare a blogului Prințesa urbană. Cartea este publicată la Editura Univers și va fi prezentată sâmbătă, pe 14 ianuarie, la ora 11.00, în cadrul unui eveniment găzduit de Hugo Restaurants din Cluj-Napoca.

Miercuri, respirăm este o poveste despre șase femei tinere pentru care ”se apropie Ziua Z. O așteaptă de mult, o visează, toate speranțele și temerile lor se îndreaptă în aceeași direcție. Dar sunt departe de a fi pregătite! Se înscriu, deci, la un ultim și intens antrenament. Primesc muniție adecvată, echipament specializat, o instructoare pe măsură și numărătoarea inversă începe. Numai că acolo, în casa aproape conspirativă în care se întâlnesc în fiecare miercuri, nu are loc vreo competiție, dimpotrivă, între ele se înfiripă o prietenie așa cum se întâmplă numai în momentele de cumpănă ale vieții. Toate problemele și secretele celor șase viitoare mame ies la iveală și se complică și mai mult pe ultima sută de metri. Dar, după crizele de râs sau de plâns împreună, cele șase noi prietene încearcă din răsputeri să se ajute între ele. Rămâne de văzut dacă și cum vor rezolva milioanele de încurcături la timp, pentru a ajunge cu bine la destinația finală: secția de Maternitate”.

După best-seller-ul O să te țin în brațe cât vrei tu și o secundă în plus, prima carte pentru oameni mari a Ioanei Chicet-Macoveiciuc, publicată tot de Editura Univers în 2015, după Te iubesc, orice ai face!, prima sa carte ilustrată pentru copii, apărută la Editura Didactică și Pedagogică în vara anului trecut, și Mami, e gata?, a doua carte pentru copii, cu aventuri în bucătărie și rețete pentru gătit în familie, romanul Miercuri, respirăm se anunță – după cum vedem și din descrierea de mai sus – o carte captivantă, inspirată de întâmplări din viața de zi cu zi, despre prietenie și familie, femei și copii, iubire și curaj, primele întâlniri și regăsiri după douăzeci de ani. Fă-ți timp pentru lectură! 🙂

 

 

Fii primul care comentează on "Miercuri, respirăm cu… Prințesa urbană"

Lasă un comentariu

Adresa ta de mail nu va fi divulgată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.