Elmer, elefănțelul multicolor

Teatrul Ion Creangă le pregătește celor mici o aventură cu mare tărăboi. Părăsim blocul, facem stânga de trei ori și iată-ne, suntem în junglă. Călătorind printre liane și palmieri facem cunoștință cu o familie de elefanți țanțoși şi cu un elefănțel multicolor. Elmer, căci așa îi spun ceilalți, învață că a fi diferit nu este neapărat un lucru rău, ba din contră, poate fi amuzant. Pentru a-l convinge de acest lucru, o zi pe an toate animalele din junglă se vor costuma și colora, iar forfota se va transforma într-o paradă a animalelor, declarată ziua oficială a lui Elmer.

Lecturile de vineri ale Teatrului Ion Creangă continuă cu Elefantul Elmer. Cartea este scrisă şi ilustrată de britanicul David McKee şi este publicată la noi de Editura Pandora M, în colecţia PanDa: Cărţi pentru copii, alături de alte trei cărţi din aceeaşi serie: Elmer şi Rose, Elmer şi Monstrul şi Ziua specială a lui Elmer. Lectura de vineri, 8 aprilie, începe la ora 18.00 şi este găzduită de Librăria Humanitas Kretzulescu (Calea Victoriei 45), iar povestitorul serii este Vera Linguraru, actriţă a teatrului bucureştean.

Proiectul Lecturile de vineri ale Teatrului Ion Creangă se înscrie în Programul Educațional. Ora de teatru și povești. El este realizat în parteneriat cu Librăria Humanitas Kretzulescu şi se desfăşoară pe durata stagiunii 2015-2016. Accesul este gratuit, în baza înscrierii la adresa de e-mail: corina.petrache@teatrulioncreanga.ro și a confirmării prealabile din partea organizatorilor. Pentru informaţii suplimentare, accesați www.teatrulioncreanga.ro şi Facebook.com/TeatrulIonCreanga.

afis Poveştile de vineri ale Teatrului Ion Creangă. Elefantul Elmer, de David McKee

Fii primul care comentează on "Elmer, elefănțelul multicolor"

Lasă un comentariu

Adresa ta de mail nu va fi divulgată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.