Puppets Occupy Street Festival 2020

Aproape 100 de artiști vor colora străzile Craiovei și vor aduce la viață orașul, anunță Teatrul pentru Copii și Tineret Colibri. Iar aceasta se va întâmpla între 25 august și 1 septembrie, într-o nouă ediție a Festivalului Puppets Occupy Street.

Masquerade Edition este una atipică, mai spun organizatorii, și va respecta distanțarea fizică și regulile sanitare obligatorii, însă arta animației rămâne distractivă, energizantă și accesibilă tuturor.

Programat anual în perioada 25 august – 1 septembrie, Festivalul Puppets Occupy Street este organizat de Teatrul pentru Copii și Tineret Colibri și este finanțat de Primăria și Consiliul Local Municipal Craiova. Evenimentul nu are caracter competitiv, el se desfășoară simultan în mai multe zone ale orașului și oferă publicului larg spectacole de teatru, ateliere de creație, concerte, expoziții, proiecții video, video mapping, happening-uri, animație stradală și parade spectaculoase, cu păpuși supradimensionate și care alegorice. Participarea este gratuită, iar programul festivalului îl puteți găsi atât pe Timpul cireșelor, cât și pe paginile de web ale Teatrului Colibri. 


 

Fii primul care comentează on "Puppets Occupy Street Festival 2020"

Lasă un comentariu

Adresa ta de mail nu va fi divulgată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.