FRUMOASA ȘI BESTIA în PRIMĂVARA TEATRULUI pe Timpul cireșelor

FRUMOASA ȘI BESTIA / Regia: Cristian Pepino - Teatrul de Păpuși Gulliver, Galați

Una dintre premierele acestei stagiuni la Teatrul de Păpuși Gulliver din Galați este Frumoasa și Bestia, un spectacol în regia lui Cristian Pepino, după un scenariu propriu, inspirat desigur de binecunoscuta și îndrăgita poveste pentru copii.

Frumoasa, o fată tânără care își merită numele, se sacrifică pentru a-și salva tatăl. Acesta furase un trandafir din grădina Bestiei, o ființă ciudată cu chip de bărbat și trup de fiară ce locuia de una singură în castelul fermecat din codru. Drept pedeapsă, tatăl este nevoit să i-o dea monstrului pe una din fiicele sale și o alege pe cea mică, căci cu gândul la ea rupsese trandafirul, să i-l ducă în dar. Și uite-așa Frumoasa se mută în palatul Bestiei. Contrar așteptărilor însă, lucrurile iau o întorsătură interesantă, căci Bestia nu este altceva decât un prinț pe care o Vrăjitoare s-a răzbunat și l-a făcut să arate ca un monstru. Fata se va îndrăgosti de Bestie, îi va fi alături la greu și îl va lua de bărbat în cele din urmă, iar iubirea ei va risipi vraja și va aduce finalul așteptat.

Scenografia spectacolului este semnată de Remus Alexandru Gabor și Raluca Aionițoaie, iar muzica de Dan Bălan. Din distribuția spectacolului – ce va avea următoarea reprezentație pe 14 mai – fac parte actorii: Ramona Cornelia Păuc, Ionuț Negrișanu, Gina Geru, Elena Marin, Adina Ariton, Eduard Șișu, Sterian Marian și Aurelian Iorga. Hai la teatru! 🙂

FRUMOASA ȘI BESTIA / Regia: Cristian Pepino – Teatrul de Păpuși Gulliver, Galați

 

Fii primul care comentează on "FRUMOASA ȘI BESTIA în PRIMĂVARA TEATRULUI pe Timpul cireșelor"

Lasă un comentariu

Adresa ta de mail nu va fi divulgată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.