Hänsel și Gretel în PRIMĂVARA TEATRULUI pe Timpul cireșelor

40 de spectacole alcătuiesc programul Festivalului ”Hänsel și Gretel”, anunță Opera Comică pentru Copii în deschiderea ediției din acest an a festivalului, ce are loc între 28 martie și 8 aprilie, la sediul teatrului.

Festivalul ”Hänsel și Gretel” înseamnă 12 zile în care celebrăm cunoașterea și arta la Opera Comică pentru Copii. Ne bucurăm că putem primi atât de mulți copii și că le putem oferi întâlniri de neuitat cu muzica clasică, cu baletul, cu opera și cu personaje îndrăgite din povești. Ne aflăm la a treia ediție a festivalului, care crește și mai mult în fiecare an, datorită artiștilor talentați și echipei tehnice dedicate, datorită dascălilor cu inima deschisă și copiilor dornici să descopere arta în multitudinea formelor sale. Le mulțumim tuturor și îi așteptăm cu drag în sălile de spectacol!, a declarat Felicia Filip, managerul Operei Comice pentru Copii.

Balet, operă, musical, teatru și concerte lecție. Iată ce putem vedea timp de 12 zile în festivalul de primăvară pe care ni-l oferă Opera Comică pentru Copii, al cărui program îl puteți găsi pe site-ul instituției www.operacomica.ro și care se va încheia cu premiera spectacolului de balet contemporan Pinocchio, în regia și coregrafia lui Mihai Babușka, la Sala Mare. Hai la ”Hänsel și Gretel” 2017! 🙂

Fii primul care comentează on "Hänsel și Gretel în PRIMĂVARA TEATRULUI pe Timpul cireșelor"

Lasă un comentariu

Adresa ta de mail nu va fi divulgată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.